VÅR HISTORIA

Valla Golfkrog & Konferens

Vi startade Valla golfkrog & konferens mycket på grund av den underbara miljön som Marks Golfklubb erbjuder. Att kunna dela med oss av vår passion för matlagning till alla medlemmar, gästspelare och alla andra som kommer in för en god lunch eller middag är något som gör oss ännu mer förälskade i det vi gör. Vi erbjuder allt från svensk husmanskost till napolitanska pizzor i världklass. Vi erbjuder även catering till ditt event eller privata fest, bara fantasin sätter gränserna.

I slutet av Våren 2021 startade vi den första elden i vår nya italienska stenugn. De första pizzorna var inte exakt det vi hoppats på och det var dags att experimentera fram en pizza värd namnet. Efter ett antal försök fick vi resultatet vi letat efter, en fantastisk napolitansk pizza, och den första napolitanska pizzan i Marks kommun.

En storm av kunder flockade sig kort därefter till Valla golfkrog för att få sin bokade pizza, och de absolut älskade denna nya upplevelse.

Idag lite mer än ett år senare har vi utvecklat vårt koncept och har bland annat after works med pizza buffe. Kom in och testa.

Välkomna!